Verkoop en aankoop huisjes - WSV De Harder waterskien aan Veluwemeer

Verkoop en aankoop huisjes

Wanneer u interesse heeft in een huisje, meld dit dan graag bij het secretariaat van onze vereniging: anita@wsvdeharder.nl

Wij zetten uw verzoek dan op de wachtlijst.

Omdat wij een waterskivereniging zijn is er in de algemene ledenvergadering van voorjaar 2013 het volgende besloten:

- Bij de aanschaf van een huisje is het hebben en houden van een boot een verplichting.

- U zult dan ook als koper van een huisje in het bezit moeten zijn en blijven van minimaal een thuisstaller, een boot of een havenbox moeten afnemen.

- Bovenstaande geldt ook wanneer u op de wachtlijst gezet wenst te worden.

Wanneer u uw huisje wenst te verkopen dan dient u daar het bestuur van op de hoogte te brengen.

Het bestuur zal u dan in contact brengen met een lid dat op de wachtlijst staat.

Laatste camperplaatsen

Er zijn nog enkele camperplaatsen vrij.

Voor het verkrijgen of aanmelden voor de wachtlijst van een camperplaats gelden dezelfde voorwaarden als die voor een huisje gelden.