Camper reglement - WSV De Harder waterskien aan Veluwemeer

Camper reglement

W.S.V. de “Harder” Camper reglement

1. Wat is een camperplaats:

a. Een camperplaats is een onofficiële plaats die door de camperbezitter zelf is gemaakt met toestemming van het bestuur.
b. De camper mag het gehele seizoen blijven staan, dit natuurlijk op eigen risico.
c. De camperplaats moet voor het verlaten van het terrein netjes opgeruimd zijn

2. Gebruik camperplaats:

a. De campers worden normaal aan de rechterzijde van de camperplek(toevoegen) opgesteld.
Wil men hem echter aan de linkerzijde opstellen moet men minstens een meter ruimte laten zodat de buurman zijn raam nog open kan doen.
b. Bij het verlaten van het terrein b.v. na het weekend of vakantie dient alles wat op of onder de camper ligt of staat opgeruimd te zijn.
c. Het is toegestaan dat een camperplaats gebruiker zijn auto of boot naast zijn camper zet, mits hij daardoor zijn buren niet hindert.
3. Einde seizoen:
a. De camper dient aan het einde van het seizoen verwijderd te zijn.
b. Een camper moet aan het begin en aan het eind van het seizoen op eigen motorvermogen geplaatst en verwijderd worden.

4. Overlast:

a. Alle camperbewoners dienen er rekening mee te houden dat er geen overlast, in welke vorm dan ook wordt veroorzaakt.
b. Campers dienen representatief te zijn voor de club. Nederlandse campers dienen indien ze ouder zijn dan 3 jaar APK
gekeurd te zijn, de Duitse campers dienen aangemeld te zijn.

5. Betalingen:

Alle kosten zoals: lidmaatschap, camperplaats, elektra, dienen voor het begin van het seizoen betaald te zijn.

6. Chemische toilet:

Chemische toiletten mogen op het terrein niet geleegd worden.

7. Wachtlijst:

a. Leden kunnen op een wachtlijst gezet worden. Leden die in het bezit zijn van een boot met havenbox krijgen voorrang.
b. Wij willen camperbezitters verzoeken een aanwezigheid lijst in te vullen.

8. Bestuur:

Alle overige besluiten en beslissingen worden door het bestuur genomen.

Reglementen aan de algemene ledenvergadering ter goedkeuring aangeboden

Goedkeuring reglement d.d 14-04-2013