Camper reglement - WSV De Harder waterskien aan Veluwemeer

Camper reglement

W.S.V. de “Harder” Camperreglement

1. Wat is een camperplaats:
a. Een camperplaats is een onofficiële plaats die door de camperbezitter zelf is gemaakt met toestemming van
het bestuur.
b. De camper mag van 1 april tot en met 31 oktober blijven staan, dit geschiedt geheel op eigen risico.
c. De camperplaats dient te allen tijde netjes opgeruimd zijn.

2. Gebruik camperplaats:
a. De campers worden normaal gesproken aan de rechterzijde (gezien vanaf trailerhelling) van de camperplek opgesteld.
Wil men hem echter aan de linkerzijde opstellen moet men minstens een meter ruimte laten zodat de buurman zijn raam nog open kan doen.
b. Bij het verlaten van het terrein b.v. na het weekend of vakantie dient alles wat op of onder de camper ligt of staat opgeruimd te zijn.
c. Het is toegestaan dat een camperplaats gebruiker zijn auto of boot naast zijn camper zet, mits hij daardoor zijn buren niet hindert.

3. Einde seizoen:
a. De camper dient aan het einde van het seizoen (uiterlijk 31 oktober) verwijderd te zijn.
b. Een camper moet aan het begin en aan het eind van het seizoen op eigen motorvermogen geplaatst en verwijderd worden.

4. Overlast:
a. Alle camper eigenaren dienen er voor te zorgen dat er geen overlast, in welke vorm dan ook, wordt veroorzaakt.
b. Campers dienen representatief te zijn voor de club. Nederlandse campers dienen indien ze ouder zijn dan 3 jaar APK
gekeurd te zijn, de Duitse campers dienen aangemeld te zijn.

5. Betalingen:
a. Alle kosten zoals: lidmaatschap, camperplaats, elektra, toeristenbelasting dienen voor het begin van het seizoen betaald te zijn.
b. Het is toegestaan op het terrein te overnachten, mits dit voor aanvang van het seizoen, te weten 1 april, is gemeld bij het bestuur ivm af te dragen toeristenbelasting.
Wij verzoeken u om bij overnachting een aanwezigheidslijst in te vullen; deze dient door de vereniging overlegd te worden aan hulpdiensten in geval van calamiteiten.

6. Chemische toilet:
Chemische toiletten mogen op het terrein niet geleegd worden.

7. Wachtlijst:
Om in aanmerking te komen voor een camperplek kan men een aanvraag indienen bij het bestuur.
Hiervoor komen als eerste leden in aanmerking die op de wachtlijst van de camper staan, minimaal 1 jaar lid van de vereniging zijn en enkel die leden die in het bezit zijn van een speedboot met havenbox, of thuisstaller. De wachtlijst voor de campers wordt beheerd door het secretariaat van de vereniging.

8. Bestuur:
Alle overige besluiten en beslissingen worden door het bestuur genomen.

Reglementen aan de algemene ledenvergadering ter goedkeuring aangeboden

Goedkeuring reglement d.d. 08-04-2018